четвер, 26 березня 2015 р.

Учні НВК взяли участь в міжнародному учнівському конкурсі юних істориків "Лелека"

18 березня 2015 року учні 5-11 класів НВК взяли участь в міжнародному учнівському конкурсі юних істориків "Лелека". Для участі в конкурсі зараєструвалися 13 учасників, відповідно до умов, благодійний внесок учасника складав 18 гривень. Особлива вдячність батькам, які за наших складних умов знайшли можливість профінансувати  участь своїх дітей у конкурсі.

Кожен учасник отримав індивідуальний зошит із завданнями саме для свого класу. Питання були цікавим, різноманітними і вимагали від школярів певного рівня знань з історії. Разом з тим, всі учасники залюбки зі жвавим інтересом виконували тестові завдання, згадуючи історичні події , факти і поняття, міркуючи над причинно - наслідковими звязками чи логікою історичного процесу. У цей же день бланки з відповідями учнів  були надіслані районному координатору конкурсу "Лелека".

Найближчим часом організатори даного конкурсу підведуть його підсумки , а ми з нетерпінням чекаємо інформації про досягнення наших вихованців.
Конкурс юних істориків  "Лелека" один із засобів підвищення інтересу учнів до такої важливої науки як історія, розвитку учнівських компетентностей, виховання справжніх патріотів України.

Вчитель історії Постолюк П.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар