середу, 3 червня 2015 р.

Підводимо підсумки участі у конкурсах

У 2014-2015 навчальному році учні Мануйлівського НВК взяли участь у багатьох всеукраїнських конкурсах і показали гідні результати .
12 лютого  10  учнів 2-11 класів  НВК взяли участь у шостому Всеукраїнському конкурсі з українознавства "ПАТРІОТ". В даній таблиці можна побачити результати кожного учасника.




Варто відмітити учнів Малу Ю. ( 8 кл.) та Клименка В. ( 11 кл.), які набрали найбільшу кількість балів і мають гарні позиції в рейтингу обласних учасників.
18 березня 2015 р. 13 учнів 5-11 класів НВК взяли участь у Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків «Лелека – 2015». Учні також показали добрі результати , які можна побачити в даній таблиці.

Тут треба відмітити Побережну А. ( 11кл.), Брагу А. ( 6 кл.), Філімоненка С.( 6 кл.) , які набрали найбільшу кількість балів і здобули дипломи переможців – «срібний Лелека».
На останньому дзвонику та на випускному вечорі всі учасники даних конкурсів отримали дипломи та сертифікати переможців чи учасників.

Хочу висловити подяку усім учасникам таких конкурсів та  їх батькам, які надали фінансову підтримку своїм дітям. Впевнений, що це був цінний досвід для наших вихованців, який підвищив їх загальну ерудицію, учнівські компетентності, дав можливість долучитися до всеукраїнської акції. Сподіваюся, що і в наступному році наші учні залюбки братимуть участь у таких конкурсах.

Вчитель історії Постолюк П.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар