понеділок, 12 грудня 2016 р.

Тиждень правових знань в Мануйлівському НВК

10 грудня щорічно Світ відзначає прийняття в 1948 році Організацією Об’єднаних націй документу особливої ваги – Загальної Декларації прав людини. Ця подія – свято для всього людства, адже було вперше на міжнародному рівні прийнято стандарт в галузі прав людини. Країни- члени ООН зобов’язалися гарантувати, поважати, запезпечувати ці права для своїх громадян та для усіх людей. 10 грудня в Світі – Міжнародний день прав людини.

Мануйлівські школярі не залишилися осторонь цієї події. 5-9 грудня в НВК відбувся тиждень правових знань. Учні знайомилися зі світом права і прав людини: вивчали матеріали виставки літератури, проводили уроки прав людини, брали участь у турнірі знавців права, вікторинах.  Доречним стала також участь трьох старшокласників НВК (Мала Ю.,Огреба О.,Сосновський А.) в конкурсі знавців права, що відбувся 2 грудня в Маловисківській школі – інтернат і був організований благодійним фондом В. Бублика.
Було цікаво, пізнавально і практично. Адже в сучасному світі права людини – це той захист, що дає можливість особистості жити і розвиватися. Свої права треба знати та уміти їх захищати. А знання законодавства – запорука успіху в житті.
вчитель історії Постолюк П.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар