неділю, 18 жовтня 2015 р.

На Покрову вшановували захисників Вітчизни і згадували козаків

14 жовтня 2015 року українці відзначали нове державне свято - День захисника Вітчизни. Та вшанування захисників рідної землі на православне свято Покрови пресвятої Богородиці має давню традицію. Адже на Січі тривалий час стояла церква Покрови, у цей день вшановували українське козацтво.

Напередодні, 13 жовтня, учні Мануйлівського НВК також відзначили це свято. Педагог - організатор Ліпін Ю.М. підготував гарне дійство з козацькими конкурсами та вікторинами - посвяту хлопців НВК у козачата. Для учнів 5-11 кл. вчитель Постолюк П.І. підготував тематичну бесіду "Славна історія українського війська", під час якої школярі згадали героїчні сторінки становлення ураїнського війська від дружин Київської Русі до сучасності.
Учні 7 класу читали свої листи захисникам України, які зараз зі зброєю в руках захищають незалежність, цілісність і суверенітет України .
Потім учні школи поклали квіти до братської могили воїнів, які загинули в роки радянсько - німецької війни 1941-1945 рр.  Слава захисникам України минулих часів та сьогодення!



Немає коментарів:

Дописати коментар