неділю, 21 грудня 2014 р.

Інтернет - конференція "Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів"

16 грудня 2014 року стартувала організована методичним кабінетом Маловисківського райво інтернет - конференція "Професійна компетентність педагога як показник його особистісного розвитку та запорука успішного навчання учнів". 
Однозначно - за такими формами роботи вчителя, в тому числі й шкільних методоб'єднань, майбутнє. Так сталося, що на теренах Маловисківщини, на мою думку, існує певне відставання учительського загалу від цього тренду. Мабуть, цьому є пояснення, але це не так важливо. Треба надолужувати згаяне.
 
Інтернет- конференція, організована районним методкабінетом, якраз практично демонструє можливості мережі Інтернет в розвитку комп'ютерної грамотності педагогів. Прикро, але факт: зараз більшість освітян району залишилися поза цією конференцією. Чому? Хтось взагалі слабко орієнтується в комп'ютері. Хтось не має його вдома. Хтось має, але без нормального інтернет- каналу . Хтось використовує комп'ютер як друкарську машину та ще презентацію зробити, а "аккаунт", "профіль" - вища математика...
Я до того, що для створення освітянського онлайн - середовища все - таки потрібні й матеріальні ресурси : доступ вчителя до робочого комп'ютера, налаштований Інтернет, постійна практика. Нажаль, ми далекі ще від цього. Але сподіватимося на краще.
Побажаємо успіхів  колективу методкабінету в освоєнні педагогічної "онлайн-цілини" Маловисківщини.

Постолюк П.І. Мануйлівський НВК.

Немає коментарів:

Дописати коментар