пʼятницю, 20 березня 2020 р.

Дистанційне навчання під час карантину в березні - квітні 2020 року

У зв'язку з карантином через поширення вірусної інфекції в Україні в 2020 році протягом березня- травня  2020 року учні Мануйлівського НВК навчаються за дистанційною формою. Ось кілька рекомендацій  учням та їх батькам щодо організації дистанційного навчання  з предметів  Історія України, всесвітня історія, громадянська освіта, правознавство, образотворче мистецтво (вчитель  Постолюк П.І.):

1. Завдання для самостійного опрацювання на кожен день відповідно до розкладу Мануйлівського НВК  Ви можете знайти за даним посиланням на блозі Мануйлівського НВК  Мануйлівський НВК, дистанційне навчання.  Зайти на дану сторінку Ви зможете за наявності Інтернет -з'єднання зі свого смартфона, планшета, ноутбука, настільного ПК тощо.

2. Якщо у Вас виникли питання, необхідна консультація - пишіть повідомлення на мій особистий номер у Вайбер (дізнавайтесь у класного керівника) , бажано у робочий час - з 8.30 ранку до 15.00, крім суботи та неділі (тільки за крайньої необхідності).

3. Старанно виконуйте запропоновані завдання: читайте, записуйте у словник нові поняття, складайте хронологічні таблиці, виконуйте письмові практичні роботи, переглядайте рекомендовані відео та презентації, тощо.

4.Якщо у вас вдома немає шкільного підручника - за цією адресою можна прочитати чи викачати  будь - який з них : https://imzo.gov.ua/pidruchniki/elektronni-versiyi-pidruchnikiv/

5. Слідкуйте за оголошеннями на моєму блозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар